Du er her: 

 • BRUKTBILKONFERANSE gjennomført tirsdag 4.oktober 2016 !!

  Tirsdag 4.oktober 2016 avholdt Oslo og Akershus Bilbransjeforening bruktbilkonferanse i auditoriet hos DNB i Bjørvika (Dronning Eufemias gate 30). En fullsatt sal fikk mange spennende presentasjoner. Under "Les mer" finner du presentasjonene for nedlastning (pdf).

  04.10.16
 • Inn i en ny tid

  Oslo og Akershus Bilbransjeforening (OABF) integrerer sin drift med Norges Bilbransjeforbund (NBF) sentralt. OABF vil fremdeles bestå som en egen juridisk enhet, og ha eget styre. NBF vil i praksis overta den løpende håndteringen av lokalforeningens medlemsrettede virksomhet og aktivitet.

  01.10.16
 • Skade/Lakk-konferansen 2016 avholdt tirsdag 7.juni med 350 deltagere

  Konferansen ble gjennomført i et samarbeid mellom NBF og Oslo og Akershus Bilbransjeforening, og var ment som et bidrag i arbeidet med å skape bedre rammevilkår for våre medlemmer innen skade/lakk-bransjen, samt bidra til oppdatert og aktuell informasjon. Temaene var varierte og høyaktuelle og omfattet problemstillinger som skade- og lakkbransjen møter i sitt daglige virke. Litt for lite fokus på lakk (tas til etterretning).

  07.04.16
 • Årsmøte i Oslo og Akershus Bilbransjeforening avholdt tirsdag 31.mai kl.15

  Årsmøtet ble avholdt i møterom Sinnataggen i Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Oslo - tirsdag 31.mai kl.15.00. Protokoll fra årsmøtet finner du under "Les mer"

  07.04.16
 • Frokostmøte for bilforhandlermedlemmer gjennomført torsdag 31.mars

  Med et høyaktuelt og viktig program med alt fra dieselforbud, informasjon om nye medievaner, råd om innkjøp av digitale flater, dagsaktuell informasjon fra NBF og ny organisering av foreningen var det "stinn brakke" i Bilforlagets kantine. For nedlasting av tilgjengelige presentasjoner klikk på "Les mer".

  24.02.16
 • HØRING AV FORSKRIFT OM MIDLERTIDIGE TRAFIKKREGULERENDE TILTAK

  Norges Bilbransjeforbund (NBF) og Oslo og Akershus Bilbransjeforening (OABF) har i fellesskap utarbeidet og innsendt høringsnotat til Bymiljøetaten i Oslo kommune. Bilparken i Stor-Oslo (Oslo og nabokommunene) er betydelig yngre enn landssnittet, og det må antas at dette ikke er tatt høyde for i prognosene som er lagt til grunn for det akutte vedtaket. Vi har vektlagt konstruktiv dialog fremfor steile fronter i media. Se høringsnotatet under "Les mer".

  23.02.16
 • Informasjon fra strategimøte og styremøte i Oslo og Akershus Bilbransjeforening

  9.februar ble det avholdt styremøte i foreningen, og deretter strategikonferanse 9.-10.februar sammen med AU og administrasjon i Norges Bilbransjeforbund. En rekke dagsaktuelle saker ble drøftet og aktiviteter for året ble planlagt. Ikke minst fremtidig organisering og daglig drift av foreningen. For mer detaljert info klikk på "Les mer".

  20.02.16
 • Medlemsmøte verksted/ettermarked avholdt onsdag 27.januar

  Møtet ble avholdt hos Gjensidige Forsikring i Schweigaardsgate 21, Oslo. Møtet var spesielt rettet mot verksteder / frittstående verksteder og nærmere 70 engasjerte deltagere stilte. Med Connected Car og selvkjørende biler i horisonten er det spennende tider for vår bransje - ikke minst i ettermarkedet. Last ned presentasjoner under "les mer".

  07.01.16
 • God Jul og et Godt Nytt År!

  Nok et år med høyt aktivitetsnivå går mot slutten og vi ønsker våre medlemmer en velfortjent God Jul og et Godt Nytt År med en rekke møter, konferanser og aktiviteter for å legge forholdene best mulig til rette for våre medlemmer! Se utfyllende info om aktiviteter i 1.halvår 2016 under les mer.

  21.12.15
 • Bilbransjekonferanse Oslo og Akershus 2015: Morgendagens rammevilkår - avholdt Thon Hotel Ski, Follo ons. 25.nov.

  Oslo og Akershus Bilbransjeforening i samarbeid med Norges Bilbransjeforbund avholdt bilbransjekonferanse med fokus på markeds- og konkurransesituasjonen i dag og i fremtiden.

  03.11.15

Viser fra 1 til 10 av totalt 57 artikler

Kort informasjon:

Oslo og Akershus Bilbransjeforening

Oslo og Akershus Bilbransjeforening
c/o NBF
Middelthunsgate 27
0368 Oslo

Postadresse:
c/o NBF
Postboks 5486 Majorstuen
0305 Oslo

Kontaktperson:
Stig Morten Nilsen
Mobil: +47 911 77 890
E-post: smn@nbf.no

For kontaktinformasjon tillitsvalgte: se Kontakt oss

Foreningens formål er å ivareta medlemsbedriftenes felles interesser og arbeide for at medlemsbedriftene får rammebetingelser og arbeidsvilkår som styrker deres konkurranseevne og lønnsomhet og gir grunnlag for varig verdiskaping og gode og sikre arbeidsplasser.

For vedtekter og annen info:
Se Foreningsinfo

Vi er til for våre medlemmer! Ta kontakt om du har spørsmål eller innspill.

Hold deg oppdatert ved også å følge Norges Bilbransjeforbund på www.nbf.no.